Rüyada evli bayanın gelinlik giymek

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek kudretli kişiler arasına gireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet eder.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine inanılır.

Rüyada evli birinin gelinlik giydiğini görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada evli birini gelinlik giydiğini görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada evli bir insanın gelinlik giydiğini görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının gelinlik giydiğini görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments