Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bayanı gelinlikle gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada evli bir bayanı görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir bayanla evlenmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada evli bayanı hamile görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bayanın evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bayan görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments