Rüyada suların altında kalmak

Rüyada suların altında kalmak kapanan kapıların açılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, mutluluğunun katlanacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada suların altında kalmak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada deniz suyu altında kalmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aniden sular altında kalmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada su altında kalmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işarettir.

Rüyada evlerin su altında kaldığını görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada caminin sular altında kaldığını görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada suların altında kalmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su altında nefessiz kalmak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments