Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak kişinin şansının artacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada önceki oturduğu evi görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada önceki eve taşınmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zaferler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada önce yağmur sonra kar yağdığını görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments