Rüyada önceki eve taşınmak

Rüyada önceki eve taşınmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada önceki eve taşınmak gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Rüyada önceki eve taşınmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada önceki evine taşınmak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, bunu şeref sayacağına işaret eder.

Rüyada evlenmeden önce hamile kalmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada daha önce oturduğu evi görmek borçlanılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğun evi görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce yaşadığı evi görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada önceki oturduğu evi görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments