Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatının uçmasını görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada çatı uçması görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine delalettir.

Rüyada ev çatı görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çatılı ev görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments