Rüyada çatının uçmasını görmek

Rüyada çatının uçmasını görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada çatının uçmasını gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çatı uçması görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine delalettir.

Rüyada çatının uçmasını görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek büyük kazanç elde edileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet eder.

Rüyada çatıda bayrak görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çatıda bulunmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments