Rüyada çatı uçması görmek

Rüyada çatı uçması görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, yüzünün hep güleceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı uçması gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada çatı uçması görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatının uçmasını görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada çatıda asılı kalmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan kaymak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments