Rüyada evinde güvercin görmek

Rüyada evinde güvercin görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulur.

Rüyada evinde güvercin gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Rüyada evinde güvercin görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada evinde beyaz güvercin görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde beyaz güvercin görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin resmi görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabani güvercin tutmak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin tarafından ısırılmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercine dokunmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments