Rüyada evinde aslan beslemek

Rüyada evinde aslan beslemek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet eder.

Rüyada evinde aslan beslemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin ya da kurulacak olanların hedeflerinize faydası olabilir.

Rüyada evinde aslan beslemek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde aslan beslemek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine tabir olunur.

Rüyada aslan beslediğini görmek büyük kazanç sağlanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan beslemek dualarının kabul olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde aslan beslediğini görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanı beslemek insanlarla karşı karşıya geleceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde yılan beslemek içine kapanacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde fil beslemek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments