Rüyada aslanı beslemek

Rüyada aslanı beslemek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, istediği herşeye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada aslanı beslemek gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Rüyada evinde aslan beslemek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanı beslemek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet eder.

Rüyada evde aslan beslediğini görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada evde aslan beslemek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına delalettir.

Rüyada aslan beslediğini görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan beslemek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, önünün açık olacağına delalet eder.

Rüyada timsah beslemek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, asla harama bulaşmayacağına yorulur.

Rüyada kedi yavrularını beslemek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments