Rüyada aslan beslemek

Rüyada aslan beslemek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan beslemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada evde aslan beslemek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına tabir olunur.

Rüyada evinde aslan beslemek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde aslan beslediğini görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada aslanı beslemek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada aslan beslediğini görmek uzun uzun dalıp gideceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan beslemek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kaz beslemek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde hayvan beslemek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, mirasa delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments