Rüyada evin yıkılacağını duymak

Rüyada evin yıkılacağını duymak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, dolandırılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, engellerin ortadan kalkacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada evin yıkılacağını duymak gördüyseniz:

  • Herkesin fayda sağlayacağı çözümler ortaya koymak isteyeceksiniz.

Rüyada evinin yıkılacağını duymak iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada evin yıkılacağını duymak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına delalettir.

Rüyada komşunun evinin yıkıldığını görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evini yıkılırken görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet eder.

Rüyada bir evin yıkıldığını görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, doğru bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, dilediği gibi yaşayacağına inanılır.

Rüyada evin yıkılmak üzere olduğunu görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments