Rüyada bir evin yıkıldığını görmek

Rüyada bir evin yıkıldığını görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine yorulur.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kendi evinin yıkıldığını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments