Rüyada evin yıkılmak üzere olduğunu görmek

Rüyada evin yıkılmak üzere olduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kız çocuğunun olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine alamet eder.

Rüyada evin yıkılmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada eski bir evin yıkıldığını görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Rüyada bir evin yıkılmasını görmek ağız tadına kavuşacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına rivayet eder.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin yıkılacağını öğrenmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka evin yıkıldığını görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments