Rüyada başkasının evini yıkılırken görmek

Rüyada başkasının evini yıkılırken görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, helal lokmalar yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının evini yıkılırken gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada evin yıkıldığını görmek giden birinin geri döneceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada komşunun evinin yıkıldığını görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski evinin yıkıldığını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada başkasının evinin yıkılmasını görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments