Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek büyük bir başarının elde edileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, gözyaşının dineceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek şifa ve moral bulacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde kendi evinin yıkıldığını görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments