Rüyada evin içinde su kuyusu görmek

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde su kuyusu gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız üst pozisyondaki kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kuyu görmek rakiplerini mağlup edeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde su görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada evin içinde temiz su görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine inanılır.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek haram mala, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments