Rüyada evin içinde kirli su görmek

Rüyada evin içinde kirli su görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kirli su gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kirli su görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli suyun içinde olmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde akan su görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde su görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada evini su içinde görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hayatının adeta cennete döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde berrak su görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin içinde su görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments