Rüyada kirli suyun içinde olmak

Rüyada kirli suyun içinde olmak geçim kolaylığı içinde olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, içebileceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yağmur yağmamasına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına yorulur.

Rüyada kirli suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Rüyada evin içinde kirli su görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kirli suyun içinde olmak gelirinin garanti olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Rüyada tırnak içinde kir görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kirli suya dalmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına delalettir.

Rüyada kirli çamurlu su görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine işarettir.

Rüyada kirli su içtiğini görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Rüyada kirli suya atlamak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli su temizlemek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments