Rüyada evin içinde su görmek

Rüyada evin içinde su görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde su gördüyseniz:

  • Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız.

Rüyada evinin içinde su görmek işbirliği içinde olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, dünya malı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde akan su görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çamurlu su görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde berrak su görmek daha bir sevileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments