Rüyada evin içinde berrak su görmek

Rüyada evin içinde berrak su görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde berrak su gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada evin içinde berrak su görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada berrak suyun içinde yılan görmek dertlerinin sonunun geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde balık görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulur.

Rüyada berrak su içinde balık görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına delalet eder.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek yol göstereceğine ve şifa olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına delalettir.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak su içinde görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada berrak suyun içinde olmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, büyük zorluklar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments