Rüyada evini su içinde görmek

Rüyada evini su içinde görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada evini su içinde gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Rüyada evin içinde akan su görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulur.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada evini su içinde görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin sular içinde görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde berrak su görmek atılan adımların zarar vereceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments