Rüyada akan su içinde balık görmek

Rüyada akan su içinde balık görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan su içinde balık gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada akan su içinde balık görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun içinden geçmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların çabucak halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde akan su görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun içinde olmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan su içinde yürümek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde büyük balık görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments