Rüyada evin dış kapısını görmek

Rüyada evin dış kapısını görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin dış kapısını gördüyseniz:

  • Zaman zaman eşinizi rahatsız edebilecek tutumlar takınabilirsiniz.

Rüyada evin dış kapısını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada dış kapıyı kapatmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada dış kapı silmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada kapının dışında kalmak ailesini kaybedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalettir.

Rüyada dış kapı açmak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments