Rüyada dış kapıyı değiştirmek

Rüyada dış kapıyı değiştirmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin dış kapısını görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dış kapı görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada kapı dışında kalmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada dış kapı silmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, dostlardan zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada dış kapıyı açmak maddi zarara gireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dış kapı açmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments