Rüyada altın cıkarmak

Rüyada altın cıkarmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, yenileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına yorulur.

Rüyada altın cıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada altın cıkarmak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dağa cıktığını görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada evin üstüne cıkmak yarar sağlamayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavdan cıkmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden cıkamamak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve cıkmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin damına cıkmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments