Rüyada çukurdan cıkmak

Rüyada çukurdan cıkmak sağlıklı ve zinde olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada çukurdan cıkmak gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabilirsiniz.

Rüyada çukurdan cıkmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı cıkarmak böylece hayata yeniden sarılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada dağa cıktığını görmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işaret eder.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evin damına cıkmak fakirlerin güleceğine, yardımın alınacağına delalet eder.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, ev sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden cıkamamak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Rüyada dağın tepesine cıkmak başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments