Rüyada evin çatısını yanarken görmek

Rüyada evin çatısını yanarken görmek rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yanarken gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Rüyada evin çatısını yanarken görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yanan çatı görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısı çökmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, bereketinin artacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısı uçmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kafasını rahatlatacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısını tamir etmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments