Rüyada eve dolap almak

Rüyada eve dolap almak ferahlık veren sözler duymaya, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve dolap almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada evde dolap görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalet eder.

Rüyada eve dolap almak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada dolabın düştüğünü görmek büyük bir karar verileceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolapta elbiseler görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada elbise dolabı düzenlemek alım gücünü yitireceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mutfak dolabı silmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalettir.

Rüyada banyo dolabı görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments