Rüyada dolabın düştüğünü görmek

Rüyada dolabın düştüğünü görmek onlardan taraf hayır göreceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada dolabın düştüğünü gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek, kariyerinizi parlatacak veya ilerlemenizin yolunu açabilecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dolabın düştüğünü görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına inanılır.

Rüyada dolap düştüğünü görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, malını ve canını riske edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz dolap görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi dolap görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada erzak dolabı görmek mutlu zamanlar geçireceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada ayakkabı dolap görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolaba işediğini görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada dolap dolusu eşya görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments