Rüyada banyo dolabı görmek

Rüyada banyo dolabı görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sevdiği birine hediye alacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyo dolabı gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Rüyada banyo dolabı görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta su görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada büyük dolap görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, elinin sıkışacağına işaret eder.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada antika dolap görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada elbise dolu dolap görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı dolap görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolapta kıyma görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments