Rüyada evden duman çıkmak

Rüyada evden duman çıkmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, hasretin biteceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çocuklarının fazla olacağına inanılır.

Rüyada evden duman çıkmak gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada evden duman çıkmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ağzından duman çıkmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada duman çıkmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıkmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, rahatın yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet eder.

Rüyada evden duman çıktığını görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde siyah duman görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments