Rüyada evde siyah duman görmek

Rüyada evde siyah duman görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada evde siyah duman gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamdaki duruşunuzu etkileyebilecek yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada evde siyah duman görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işaret eder.

Rüyada siyah duman ve ateş görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde siyah duman görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah duman görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dumanlı ev görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, hanesine huzurun dolacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments