Rüyada ağzından duman çıkmak

Rüyada ağzından duman çıkmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağzından duman çıkmak gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada ağzından duman çıkmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından duman çıktığını görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından sigara dumanı çıkarmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Rüyada evden duman çıkmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada duman çıkmak allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada bacadan duman çıkmak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak evden çıkmak çok tahsilli bir kişi olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Rüyada ağzından örümcek çıkmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments