Rüyada evdeki eşyaları kırmak

Rüyada evdeki eşyaları kırmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, daima zinde ve genç kalacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak gördüyseniz:

  • Stresten ya da stresli kişilerden uzak durun.

Rüyada ev eşyası kırmak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ev eşyalarını kırmak orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, geleceğin güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada cam eşya kırmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada bir eşyayı kırmak içine kapanacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir eşya kırmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada cam eşyaları kırmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Rüyada süs eşyası kırmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments