Rüyada ev eşyalarını kırmak

Rüyada ev eşyalarını kırmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işarettir.

Rüyada ev eşyalarını kırmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Rüyada ev eşyası kırmak işlerinin çoğalacağına, evlatlarının hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ev eşyalarını kırmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet etmektedir.

Rüyada süs eşyası kırmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına alamet eder.

Rüyada bir eşya kırmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, içinin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada eşyaları kırmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına rivayet eder.

Rüyada cam eşyaları kırmak yaşamına bakacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam eşya kırmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments