Rüyada ev eşyası kırmak

Rüyada ev eşyası kırmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hobilerine eğileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyası kırmak gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada ev eşyalarını kırmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyası kırmak hastalıklarından kurtulacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına inanılır.

Rüyada cam eşyaları kırmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bir eşyayı kırmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyaları kırmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada camdan eşya kırmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir eşya kırmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments