Rüyada süs eşyası kırmak

Rüyada süs eşyası kırmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok başarılı olunacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işlerin yolundan çıkacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs eşyası kırmak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Rüyada süs eşyası kırmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev süs eşyası görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada süs eşyası almak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına delalettir.

Rüyada gümüş süs eşyası görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada bakır süs eşyası görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs eşya görmek psikolojik olarak düzeleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada porselen süs eşyası görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs eşyası hediye almak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments