Rüyada bir eşya kırmak

Rüyada bir eşya kırmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eşya kırmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bir eşya kırmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan eşya kırmak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada ev eşyalarını kırmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam eşyaları kırmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyası kırmak yetki ve söz sahibi olacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam eşya kırmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına rivayet eder.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eşyayı kırmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments