Rüyada evde yılan beslemek

Rüyada evde yılan beslemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yanlış bir karar verileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada evde yılan beslemek gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Rüyada evde yılan beslemek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulur.

Rüyada yılanı evde beslemek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yılan beslemek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yavru yılan beslemek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Rüyada yılan beslediğini görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan beslemek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı beslemek sorunlu bir döneme gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments