Rüyada siyah yılan beslemek

Rüyada siyah yılan beslemek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada siyah yılan beslemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada siyah yılan beslemek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi beslemek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına işaret eder.

Rüyada siyah fare beslemek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına inanılır.

Rüyada siyah köpek beslemek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su yılanı beslemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı evde beslemek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada büyük yılan beslemek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, arif kimselerden sayılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments