Rüyada yılanı evde beslemek

Rüyada yılanı evde beslemek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, işlerin eski haline döneceğine, işlerin çok büyümeyeceğine işarettir.

Rüyada yılanı evde beslemek gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada evde yılan beslemek gayrimenkul işine girileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret eder.

Rüyada yılanı evde beslemek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı beslemek kimseyle konuşmayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada su yılanı beslemek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yılan beslemek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine işarettir.

Rüyada yılan beslediğini görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, kazancının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yılan beslemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işveren pozisyonuna geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments