Rüyada yılan beslediğini görmek

Rüyada yılan beslediğini görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ev sahibi olacağına, sağlığın bozulacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, bahtının güzelleşeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan beslediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Rüyada su yılanı beslemek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sarı yılan beslemek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde yılan beslemek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yeşil yılan beslemek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan beslediğini görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada yavru yılan beslemek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yılan beslemek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada evde yılan beslemek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments