Rüyada yılanı beslemek

Rüyada yılanı beslemek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı beslemek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Rüyada sarı yılan beslemek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde yılan beslemek çok önemli noktalara geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yılan beslemek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı evde beslemek yüksek tahsil yapacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük yılan beslemek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılan beslemek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su yılanı beslemek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments