Rüyada evde televizyon görmek

Rüyada evde televizyon görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, geçim kaygısı duymayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada evde televizyon gördüyseniz:

  • Ters giden veya uyumsuzluk yaşanan konuları görmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada evde televizyon görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, her istediğini alabileceğine işarettir.

Rüyada eve televizyon almak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada televizyon kumandası görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalettir.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada televizyon satmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada televizyona bakmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyonda haber görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine işarettir.

Rüyada televizyon dolabı görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments