Rüyada evde civciv beslemek

Rüyada evde civciv beslemek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada evde civciv beslemek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada evde civciv beslemek çok büyük ferahlık yaşayacağına, büyüleyeceğine alamet eder.

Rüyada civciv beslediğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada ev içinde civciv görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Rüyada evde civciv görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada evde aslan beslemek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde güvercin beslemek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde kedi beslemek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada evde tavuk beslemek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments