Rüyada tavşan beslemek

Rüyada tavşan beslemek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tavşan beslemek gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Rüyada tavşanı beslemek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan beslemek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde tavşan beslemek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Rüyada tavşan beslemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan beslediğini görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz tavşan beslemek söylediklerinin çıkacağına, günahların af olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinde yılan beslemek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ceylan beslemek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments