Rüyada evde siyah kedi görmek

Rüyada evde siyah kedi görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, onların yaralarına merhem olacağına, işlerin bir anda azalacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde siyah kedi gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Rüyada evde siyah kedi görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Rüyada siyah ev kedisi görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada siyah yavru kediler görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü siyah kedi görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işarettir.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada iki siyah kedi görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hikmete kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments