Rüyada ölü siyah kedi görmek

Rüyada ölü siyah kedi görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sevdiği birini kırmaya, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü siyah kedi gördüyseniz:

  • Çok hızlı gelişen olaylar sizi korkutmasın çünkü önemsediğiniz hiçbir şeyi kaybetmeyeceksiniz.

Rüyada siyah kedi ölüsü görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada ölü siyah kedi görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah ev kedisi görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Rüyada yavru siyah kedi görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek kem gözlere geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments